Tapio Lehtinen Sailing

Wolfcom on jo viiden vuoden ajan ollut purjehtija Tapio Lehtisen apuna hänen ja tiiminsä tarinan kertomisessa sekä lajin yleisen tunnettuuden kasvattamisessa. Eikä tarinoista ole ollut pulaa − siitä tuhansia barnakkeleita veneensä pohjassa lähes vuoden kuljettanut ja maailman laidalla merihätään joutunut kippari on pitänyt huolen.

Vastoinkäymisten täyteisen Golden Globe race 2018 maailmanympäripurjehduksen aikana Lehtisestä kasvoikin median seuraama ja koko kansan kannustama lajilegenda. Suunnitelmallinen viestintä on avannut ovia sponsorikeskusteluille ja auttanut Tapiota unelmansa toteuttamisessa.

Vaikka Lehtinen oli sisukkaan suorituksensa ansiosta maailman 6. ihminen, joka oli purjehtinut maailman ympäri pysähtymättä ja ilman modernia teknologiaa, hän starttasi revanssihengessä uuteen GGR-kilpailuun vuonna 2022. Matka päättyi kuitenkin merihätään, jolloin Wolfcom joutui toteuttamaan kriisiviestintää toimien linkkinä Lehtisen tiimin, kisajärjestäjän ja omaisten välillä sekä välittäen oikea-aikaista tietoa medialle, tukijoille ja Lehtisen faneille.